Citytåget i Karlskrona

Citytågets dagliga guidade turer är inställda för säsongen men återkommer i maj 2024. Citytåget går dock bra att hyra så länge det inte är snö och is.

Kontakt:

Turer/ bokning/hyra tåg: Håkan Gustavsson tel. 0709 20 81 05

Övriga frågor: Kontoret 0455-260 20  Vardagar 09:00-16:00

Tåginformation:

  • Platser: ca 45 vuxna eller 60 barn
  • Hastighet: ca 30 km/h
  • Årsmodell: 2005
  • Typ: Italienskt Dotto lok med 3 vagnar, varav 2 vagnar har glasad vänstersida

Hantering av personuppgifter:

Med anledning av dataskyddsförordningen (GDPR) som trädde i kraft den 25 maj 2018, vill vi informerar dig om hur dina personuppgifter behandlas.

I samband med bokning av CityTåget kommer du att ombes uppge namn, adress, telefonnummer och personnummer. Telefonnumret behöver vi för att kunna nå dig i samband med den tur du har bokat. De övriga uppgifterna används för att vi ska kunna fakturera och hantera betalning för tjänst som du har köpt. Dina uppgifter sparas så länge vi är skyldiga att lagra uppgifter enligt tillämplig lag och så länge det är nödvändigt för avtalet.

Hyr Citytåget:

Citytåget går att hyra året runt *) för alla typer av tillfällen exvis bröllop, födelsedag, företagsevent, transport och/eller guidad tur av privat sällskap o dyl.

Tåget utgår från Karlskrona men kan hyras för turer även i och till Jämjö, Rödeby, Fridlevstad, Hasslö, Nättraby, Lyckeby, Sturkö och Aspö dvs Karlskronas omedelbara närhet. För längre avstånd kan det bli aktuellt att först transportera Citytåget, tag i så fall kontakt med Håkan (se nedan) för att efterfråga denna möjlighet.

*) Vi reserverar oss för vinterkörning med snö och halka då det inte finns några snökedjor.

WP Data Tables