Varför medlem i Karlskrona City?

Diskussion

Som medlem har du möjlighet att vara med och påverka Karlskrona Citys framtid och utveckling.

Nätverkande & information

Du blir inbjuden till kostnadsfria afterwork och andra tillfällen där näringsidkare, fastighetsägare och kommunen möts.

Du får kontinuerligt nyhetsbrev med information om vad som händer i Karlskrona City.

Medlemsförmåner genom olika aktörer

Du ingår i nätverket med erfarenhetsutbyte och samverkan, när den är som bäst. Som medlem kan du erbjuda medlemsrabatter till andra medlemmar.

Staden & miljön

Vi jobbar för en attraktiv stadskärna med hög trivselfaktor. Tillgänglighet, renhållning och en tilltalande fysisk miljö är viktigt för att stärka vår attraktionskraft.

Etableringsstöd

Ett intressant utbud med en bra mix av butiker, restauranger och caféer är viktigt för en levande stadskärna. Vi kan hjälpa till att komma i kontakt med fastighetsägare i samband med etableringsfrågor, hitta lämpliga lokaler och att komma till rätta.

Evenemang

Vi arrangerar och samordnar ett stort antal evenemang varje år som lockar besökare till city.

Som medlem får du kostnadsfritt eller till starkt reducerat pris medverka i aktiviteter som Karlskrona City arrangerar.

Gemensam marknadsföring

Besökare till Karlskrona hittar butiker, restauranger, caféer samt andra verksamheter på vår hemsida. Vår marknadsföring fokuserar mycket på sociala medier och även där kan vi hjälpa till att lyfta våra medlemmar.

Facebook

Karlskrona City har över 7500 följare och uppdateras kontinuerligt med aktiviteter och shopping i City

Instagram

@karlskronacity har närmre 5000 följare på och kompletterar facebook i bild

Gemensamma presentkort

Karlskrona City’s presentkort kan nyttjas i alla medlemsverksamheter, vilket gör att köpkraften stannar i Karlskrona och stärker stadskärnan. Support your lokal store!

Diverse service

Vi hjälper till i de flesta frågor, oavsett om det är viss information du söker, tillstånd för gatupratare och evenemang, vill byta lokal eller bara vill bolla tankar och idéer.

Bidra till fortsatt positiv utveckling Oavsett om du har verksamhet i city eller inte, berörs du av hur levande och attraktiv vår stadskärna är. Vem som helst som vill bidra till en fortsatt positiv utveckling är välkommen som medlem!

Medlem i Karlskrona City

Oavsett om du har verksamhet i City eller inte, berörs du av hur levande och attraktiv vår stadskärna är. Vem som helst som vill bidra till en fortsatt positiv utveckling är välkommen som medlem!

Intäkter från medlemsavgifter och aktiviteter går oavkortat tillbaka till nya events, aktiviteter och marknadsföring för stadskärnan.