Vi hade tur med vädret!

2013-10-21

För tredje året med ett fantastiskt väder, arrangerades Torgfesten i Karlskrona och är numera ett evenemang som blir större och bättre för varje år. Torgfesten är här för att stanna! En av de absoluta höjdpunkterna var polisens hunduppvisning, där flera hundra människor samlades tidigt för att titta på de duktiga hundarna och deras förare.

Arrangörer bakom Torgfesten är Karlskrona kommun tekniska förvaltningen och Karlskrona City. Tillsammans med alla inblandade har vi skapat en tradition som kommer att bli ett bestående inslag i Karlskrona.

Ett torg utan torghandlare är ett väldigt tomt torg. Torgfesten har byggts upp runt torgets huvudpersoner, nämligen torghandlarna som varje helg och vissa vardagar oavsett väder finns på Stortorget med sina produkter.

Vinn bilen! Det är väl ingen som har missat att man kan vinna en Renault Twizy från Ahlberg Bil? Har du missat att delta i tävlingen så har du fortfarande en chans att vara med. Tävlingen pågår till den 30 september, för mer information gå in på www.handlaiblekinge.se.

Den stora finalen i tävlingen ” Vinn Bilen” kommer att gå av stapeln på Stortorget i Karlskrona lördag den 12 oktober mellan klockan 11.00 och 14.00. Konferencier är ingen mindre än Jocke Müllo, Karlskronas egen ”entertainer” alla kategorier.

Har du en lott till Vinn Bilen? Då måste du vara på plats lördagen den 12:e för att vara med i tävlingen och ha chans att vinna.

Vi ses i City!

 

Sara Johansson
Projektledare
Karlskrona City