Veckans medlem-Wachtmeister sko & nyckelservice

2014-01-10

Veckans medlem!

 

Möt mannen bakom skorna och för att inte glömma nycklarna!

Vad kan du hjälpa kunden med? -Inom skomakeri kan jag klacka om, sula och fodra. Jag byter även blixtlås på stövlar och kängor. Jag har ett stort sortiment utav skotillbehör exempel, skosnöre, olika innesulor, impregnering, skokräm i olika färg, skoborste med mera. Jag säljer även skor till både damer och herrar.

 Misströsta ej, detta är bara början på vad Fatmir kan fixa!

Har du någon produkt du rekommenderar till dina kunder? – Läderbalsam. Har en neutral färg och funkar därför till skor i alla färger. Skorna blir mjuka, får skydd mot vatten och snö, och de blir glansiga. Funkar till alla skor utom mocka och nubuck. Se nedan.

IMG_3981

IMG_3983

 

 

 

 

 

 

 

 

Fatmir hjälper dig också med nyckelservice. Han kopierar lägenhetsnycklar, källar- och vindsnycklar, cykelnycklar och hänglåsnycklar. Gamla bilnycklar, båt- och husvagnsnycklar och skåpsnycklar. Något han börjat med nyligen är att kopiera transpondenycklar (startspärrnycklar). Dessa är till bilar tillverkade från 1996-2013. Han har ett stort sortiment utav nyckeltillbehör till exempel nyckelringar. Kort och gott så kopierar han alla sorters nycklar.

Sko&NyckelserviceVill du ha ett motiv tryckt på din nyckel fixar Fatmir det. Finns i massor utav olika motiv exempel blommor eller djur.

Han är extra stolt över att vara ensam om att trycka KHK motiv på nycklar.

Något  kanske inte många vet är att Fatmir även lägger upp byxben, ärmar på jackor, skjortor och lagar dragkedjor. Han lagar också väskor.

Gravering efter önskemål på olika sorters skyltar kan han också fixa. 

 

Kunder brukar säga, ”Du som kan allt kan du fixa detta åt mig?”, berättar Fatmir

Jag fixar allt, har svårt att säga nej! säger Fatmir med ett leende.

Och det stämmer ju faktiskt, han fixar allt inom sko- och nyckelväg plus lite till!

 

Vad är det bästa med ditt jobb? – Att bemöta trevliga kunder och komma överrens med kunden och vad som är bäst för just den. Försöker alltid hitta den billigaste lösningen.

 

  IMG_3979 IMG_3971   

Hur hamnade du här?

-1998 började jag jobba med skomakeri i Schweiz. Där utbildade jag mig och jobbade fram tills 2003. När jag hälsade på vänner i Karlskrona 2003 fastnade jag för staden.

Jag tyckte det var fint och vackert här och folk var trevliga, berättar Fatmir.

Fatmir hade en dröm att öppna ett eget skomakeri. Efter sitt besök här i Karlskrona bestämde han sig att det var här han ville öppna sitt skomakeri. Den första oktober 2011 blev drömmen sann. Fatmir öppnade Wachtmeister sko & nyckelservice i Wachtmeister Galleria.

 

Kontaktinformation
 
 Adress: Borgmästaregatan 11
Telefon: 0455-60 60 41
 
 Öppettider
 
 Måndag-Fredag: 10:00-18:00
Lördag: 10:00-16:00
Söndag: Stängt
 
johan@karlskronacity.net_20131205_152526 kopia 2