Veckans medlem – Wachtmeister Galleria

2013-12-04

Veckans medlem – Wachtmeister Galleria!

Denna gången är det Wachtmeister Galleria som är veckans medlem. Wachtmeister Galleria är Blekinges mest besökta shopping- och mötesplats plats med ca 65 000 passerande kunder i veckan, ägs utav CA Fastigheter AB och byggdes 1988. Det är 30 butiker som tillhör Wachtmeister Galleria, både butiker inne i gallerian och de med entré utmed Borgmästaregatan från Specsavers optik upp till till Enkla får inte glömmas, även Flügger färg på Hantverkaregatan. Alla butiker som ingår i Wachtmeister Galleria blir via sitt hyresavtal automatiskt medlemmar i Karlskrona City.

Hur drivs Wachtmeister Galleria? Kajsa Jakesevic är anställd centrumledare på Wachtmeister Galleria och hon kommer ursprungligen från Falköping och 2004 flyttade hon från Varberg till Karlskrona där hon mellan åren 2004-2007 arbetat som chef inom handikappomsorgen. I mars 2007 bytte hon bana och började arbeta som centrumledare och hon trivs fortfarande på jobbet då det är är många utmaningar och härliga samarbeten med butikernas personal och övriga aktörer som är stolta över Karlskrona och som vill framåt!

 

 

 

Som centrumledare arbetar Kajsa med att marknadsföra gallerian och därmed öka handeln. Hon jobbar för att kunderna ska trivas och att även turisterna som besöker Karlskrona ska förlänga sitt besök och även rekommendera stan som besöksmål.

Förändringar som skett från att Kajsa började jobba hos CA Fastigheter AB med Wachtmeister Galleria är att de marknadsför sig genom event och sociala medier: Facebook, hemsida, youtube och instagram. Det finns även en kundklubb du kan gå med i som via sms skickar ut meddelanden om event och tävlingar med fina priser. De har också utökat sitt samarbete med andra föreningar och företag för att marknadsföra sig bättre. Exempel på det är aktörerna som deltar i Wachtmeister Gallerias julprogram och Parably produktion som anordnar MODE. MAT. MINGEL. 27-29 mars och 25-27 sept 2014.

Vad innebär din roll? -Jag är spindeln i nätet mellan fastighetsägaren, Wachtmeister Gallerias butiker och Karlskrona City.

Vad ser du för framtida utmaningar? – Det är viktigt att fortsätta jobba med tillgänglighet och butiksmix för att det ska bli en ännu bättre stadskärna. Jag vill även jobba på att det ska ge mer att handla i gallerian än på nätet, som många gör idag och  jag skulle vilja att mer unika butiker etablerar sig i centrum!

  IMG_3862  

IMG_3853

Nu när det ändå är jul om en vecka passade jag på att fråga Kajsa vad hennes favorit på julbordet är, – Jansson och skinka är mina favoriter!

20 – 23 december kl. 12:00 – 16:00 anordnars det paketinslagning i Wachtmeister Galleria.

 

Kontaktinformation

Adress: Wachtmeister Galleria: Borgmästaregatan 13
Kontor: Arklimästaregatan 46
Telefon: 070-868 44 53
E-post: kajsa.jakesevic@cafastigheter.se
Hemsida: www.wachtmeistergalleria.se
 
Öppettider – Gallerians butiker
 
Måndag-Fredag: 10:00-18:00
Lördag: 10:00-16:00
Söndag: Stäng
 
Gallerians passage öppen alla dagar 07:00-23:00
 
Sociala medier
 
Facebook: www.facebook.com/wachtmeistergalleria
Youtube: www.youtube.com/wachtmeistergalleria
Instagram: @wachtmeister_galleria
 
 johan@karlskronacity.net_20131205_152526 kopia 2