Veckans medlem – Nya Skafferiet

2013-12-04

 

Veckans medlem!

Nya Skafferiet är denna veckans medlem. Ägare är Agnetha Hegerstad. Nya Skafferiet hette tidigare Börje Olssons skafferi och där hade Agnetha Hegerstad jobbat i 1,5 år innan hon köpte det hösten 2004. Hon döpte det till Nya Skafferiet. Agnetha Hegerstad tycker om att jobba med service och mat. Hon tycker det är roligast att sälja bakom disken på grund av att hon gilla kundkontakten man får.

På Nya Skafferiet kan du komma och äta utav buffén som serveras måndagar till lördagar från klockan 11.00- 14.00 . I buffén serveras framförallt deras hemlagade pajer med fyllning från deras delikatessdiskar. Olika sallader och andra delikatesser serveras också. Buffén är även för dig som inte äter kött då större delen av den är vegetarisk. Du kan välja om du vill stanna kvar och njuta utav buffén på plats eller ta med dig hem.

IMG_3736

IMG_3738

Nya Skafferiet har en delikatessdisk och chark där de säljer många olika sorters ostar, korvar m.m. från alla Europas olika hörn. De har många olika leverantörer, även ett litet sortiment från lokala leverantörer. Nya Skafferiet erbjuder även catering, två utav de olika bufféer de har att erbjuda är en medelhavsbuffé och en italienskbuffé. Vill du ge någon du känner en present från Nya Skafferiet kan de hjälpa dig med det.

 

På sommaren kan du njuta utav sommarsolen på deras uteservering. Afterwork hade de i somras där det spelades livemusik och serverades en tapasbuffé, även öl och vin.

Vad har Agnetha Hegerstad för favoriter från Nya Skafferiet undrade jag. Favoritosten heter Primadonna, från charken är det en spansk chorizokorv vars namn är Alejandro Magno och sist men inte minst getostpajen som hon tycker är väldigt god.

Händer det något speciellt nu när det är jul? Javisst gör det de! Nya Skafferiet har en julkalender med erbjudanden varje dag. Erbjudandena finns att se i deras skyltfönster eller på Facebook.

 

Är det något du vill lyfta fram? ”Vi är lite malliga om våran skyltning” svarade Agnetha Hegerstad med glimten i ögat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktinformation

Adress: Rådhusgatan 9
Telefon: 0455-171 78
Hemsida: www.nyaskafferiet.se
Epost: info@nyaskafferiet.se
 
Öppettider
 
Måndag – fredag: 10:00 – 18:00
Lördag: 10:00 – 15:00
Söndag: Stängt
 
johan@karlskronacity.net_20131205_152526 kopia 2