Veckans medlem – Neat Monkey

2013-11-28

 

Veckans medlem!

Först ut har vi den nystartade butiken Neat Monkey. I mars startade Robin Aronsson nätbutiken Neat Monkey http://neatmonkey.se och för cirka en månad sedan öppnade han butiken här i Karlskrona. Butiken inriktar sig främst på brittiskt mode sett ur ett subkulturellt perspektiv, men du kan även hitta andra kläder med 50, 60 & 70 talsprägel. Många, även jag har frågat om detta är en butikskedja men det är ett eget påhitt från Robin Aronssons sida. Detta är något han har velat gör i 10 år och nu äntligen gjort det. Robin Aronsson växte upp med punken och tyckte de hade  ”schysst klädstil”, intresset har alltså alltid funnits där. Anledningen till varför han öppnade Neat Monkey var för att han tyckte att denna typ av kläder fattades här i Karlskrona. Kläderna beställer han ifrån England och det är nya kläder, alltså inte vintage.

IMG_3552

 

Kläderna kommer i limiterade upplagor. Det säljs både herr och damkläder, även lite barnkläder kommer säljas framöver. Neat Monkey är ensam i Sverige om att sälja vissa märken. Märkena kan ni läsa mer om på Neat Monkeys hemsida. Ett märke som han nyligen fått in är Gul & Blå jeansen, de kommer finnas i både gamla och nya modeller. När jag frågade Robin Aronsson vad som är det bästa med hans jobb så svarade han att det är att han får ha sin hobby som jobb.

Robin Aronssons delade även med sig av sina julklappstips ifrån Neat Monkey. Skjortorna kommer från David Watts och kostar 699 kr styck. Toppen kommer från Merc och kostar 549 kr.

 

IMG_3546                      IMG_3554

 

 

Kontaktinformation

Adress:  Hantverkaregatan 29
Telefon:   0455 – 55100
E – post:  info@neatmonkey.com
Hemsida: neatmonkey.se
 

Öppetider

Tisdag – Fredag: 11:00-18:00
Lördag: 12:00-16:00
Söndag/Måndag: Stängt