Veckans medlem – Audio Video/Lobic smarta hem

2014-02-11

IMG_4458

Linus och Peter har arbetat med ljud och bild sedan 1999. De har varit med om en resa från OnOff till Expert, som de sedan själva köpte upp och startade Adio Video.

”Vi tänkte att nu vill vi göra något själva”, berättar Linus.

Har ni någon favoritpryl?  – Det finns så mycket. Idag är det nog någon typ utav hemmabioljud som man styr genom mobilen, säger båda två. 

”Vi har ett brett sortiment. Från lite billigare tillriktigt feta ljudsystem. Vi säljer allt men ljud och bild är det vi är bäst på”, berättar Linus.

IMG_4449

IMG_4452IMG_4450IMG_4279

Hos Audio Video har de tre olika rum där du kan testa olika prylar!

IMG_4482IMG_4462

Vad har ni för top 5 ni inte kan leva utan?

Top 5:

1. HD

2. Bra trådlöst ljud

3. Hörlurar

4. Mobil (smartphone)

5. Surfplatta

 

Om ni fick chansen att uppfinna något vad skulle det då vara?  – Trådlöst ljud och bild som sträcker sig långt. Det finns redan idag men inte med så bra kvalitet, vi vill att det ska vara toppen ljud och bild. Det är våran dröm! säger Peter och Linus. 

Ni är ett gäng grabbar så hur gör ni för att hålla sams? – Vi är väldigt olika och kompletterar därför varandra, sen har vi alla jobbat med varandra länge. Vi känner varandra utan och innan! svarar Peter.

Vad är det bästa med jobbet? – Att det är ett så socialt arbete, svarar Linus. Vi ser oss lite som vardagshjältar, fortsätter Peter. För ett tag sedan åkte vi hem till en kund halv sju på kvällen och hjälpte han få in OS på tv.

Något minne ni vill dela med er utav? – Premiären är det bästa minnet! Att vi äntligen fick öppna efter allt slit, svarar både Linus och Peter.

Vad händer i hos er till våren? – Vi kommer att ha en del ljud – och bildkvällar för de som är intresserade utav sånt. Vi kommer också att ha möjlighet att fixa antenn och parabolproblem, berättar Peter

Bästa med Karlskrona? – Sommaren och skärgården är det bästa. Vi har en vacker och unik miljö, svarar Peter och Linus.

Smultronställe? – Bara skärgården skulle jag säga, svarar Peter. Jag tycker om att ta båten ut och lägga sig på ett ledigt ställe och bara njuta, säger Linus.

Vilken artist skulle ni vilja kom hit till skärgårdsfesten och ni får välja vem som helst? – Robbie Williams hade jag velat se, svarar Linus. Avicii tror jag skulle sätta fart på festen, säger Peter

IMG_4275
Kontaktinformation
 
Adress: Ronnebygatan 28, ovanför bion
Telefon: 0455-60 60 33
E-post: karlskrona@audiovideo.se
Hemsida: www.audiovideo.se
 
Öppettider
 
Måndag-Fredag: 10:00-18:00
Lördag: 10:00-15:00
Söndag: Stängt

johan@karlskronacity.net_20131205_152526 kopia 2