SuccéKrönika September

2018-10-22

Oktober, denna härliga höstmånad.

Oktober står och knackar på dörren. Det kanske redan ÄR oktober när du sitter med SUCCE´ i din hand och bläddrar bland spännande artiklar och reportage! Den riktiga höstmånaden av dem alla är nog just oktober för sedan kommer november som är allmänt grå och därefter december dvs julmånaden. Oktober är till skillnad från de andra månaderna mellan sommar och jul, en riktig höstmånad, så där tjusigt höstig med alla vackra färger och sin klara luft. Morgnarna kan vara lite kyliga, men sedan värmer det på framåt dagen. I oktober kan man med gott samvete sätta på sig boots och varm jacka, eller så kan man fortsätta gå i sandaler och tunn jacka. Allt är liksom rätt, man väljer själv. Passa nu på att njuta av solstrålarna och färgspraket medan det finns löv på träden.

Inte nog med att oktober kan bli en fantastisk höstmånad, det är en fantastisk event-månad också. Redan den 1 oktober är det premiär för Blekinges första detaljhandelsdag med både utställare och föreläsningar. Det blir en späckad eftermiddag dit alla som är intresserade av detaljhandelsfrågor är välkomna. Det är fritt inträde men man måste anmäla sig. Om denna branschdag, som är ett samarrangemang av länets fem handels-/centrumföreningar, kan du läsa mer om på www.detaljhandelblekinge.se.

Fram till den 5 oktober pågår omröstningen för att utse Karlskronas bästa butik, bästa kedja, bästa säljare, bästa bemötande osv. I 10 olika kategorier tävlar de nominerade och det är vi konsumenter som utser vinnare genom att rösta. Så sätt fart och gå in på www.carlskronaawards.se där du hittar allt om omröstningen. Vinnarna utses på en fest-gala som går av stapeln den 12 okt. Du kommer väl på GALAN, biljetter köps via www.carlskronaawards.se

Vill du veta vad som mer händer i oktober, gå in på www.karlskronacity.net eller ladda ner karlskrona appen så att du inte missar något.

Njut nu av oktober, strosa på stan eller ta en skogspromenad. Vilket du än väljer så bjuder hösten på magiska upplevelser.

 

Läs hela Succé här