Shoppa och umgås i Karlskrona City

2014-08-27

DET ÄR KUL ATT SHOPPA I KARLSKRONA!

Här hittar du en levande cityhandel runt norra Europas största torg! Stadens historiska charm blandat med moderna och unika butiker gör Karlskrona till en shoppingfavorit för många!

I Karlskrona City – mitt i skärgården, möts du av tre gallerior, designbutiker, delikatessbutiker, konstgallerier och torghandel. Många butiker finns samlade längs och omkring de båda gågatorna Ronnebygatan och Borgmästaregatan. Här finns över 200 butiker och utbudet är varierat med allt från kända varumärken och kedjor till unika, lokala butiker med handplockat utbud.

Wachtmeister Galleria är en populär mötesplats med trevligt café, välfyllda butiker samt systembolag, ICA och bank.

Kronan – Modehuset mitt i city, erbjuder ett brett urval av klädbutiker, smycken, leksaker, sportartiklar och mycket annat.

Riksgallerian – Mindre galleria i en fantastisk byggnad. Här hittar du kläder & interiör-butik, barnkläder, väskor och tillbehör i alla former och material och en trendig frisersalong.

Många restauranger och caféer är samlade kring Stortorget och gågatorna, men självklart finns det även havsnära matställen. Njut av din måltid eller en svalkande dryck med havet som kuliss. Glada skratt från Karlskronas välbesökta uteserveringar sprider en gemytlig stämning över sommarstaden.

Varmt välkommen till Karlskrona City!