Påsk i City för alla Barn

2015-04-09

Hoppas ni alla haft och har ett härligt Påsklov!

2014 års succé- BLTs Påskparad utfördes även detta året! Och vilken över succé det blev! Inte i min vildaste fantasi kunde jag tro att ni skulle komma så många! Vilken parad och vad skoj! Känns verkligen som vi skapat en ny Påsktradition tillsammans!

Fantastiskt att när samarbete skapar magi, som på påskafton den 4/4 2015 då Karlskrona City, Karlskrona Kommun, BLT, Cityhallen, Kulturskolan i Karlskrona och Blekingetrafiken gjorde en fantastisk påskfirande möjlig mitt i Karlskrona City.

Till härliga rytmer från afrikanska trummor, i ledning av Nallen och Grodan gick paraden längsmed Karlskrona Citys shoppinggator. Avslutades vid det fina påskpyntade trädet på Stortorget där det dansades små grodorna och fågeldansen, spelades mer afrikanska trummor och slutligen godisregn för alla barn. Sedan ville många barn kramas med Grodan Frank och Nallen Doris och personal från Blekingetrafiken målade små söta ansikten till både kycklingar, kaniner och katter.

Tack alla stora och små, pirater, prinsessor och påskärringar som kom och firade med oss! Har ni bilder får ni gärna lägga upp dom på Instagram och tagga #karlskronacity

Hoppas vi ses nästa år igen!