Nytt år!

2015-01-28

Hej!

Det har var ett tag sedan vi uppdaterade bloggen och ett nytt år har startat. Vi på Karlskrona City vill tacka för ett fantastiskt och händelserikt 2014!

Johanna Mazetti heter jag som just nu uppdaterar bloggen. Fram till den 9/2 är Sara Johansson på semester vilket medför att jag och Josefine Olsson styr ”skeppet” tillsammans med Lotta Hauffman som är verksamhetschef här på Karlskrona City. Jag startade i måndags (26/1) och jobbar på att komma in i de spännande arbetsuppgifterna. Lärandet underlättas av de härliga människorna jag får tillfälle att jobba med.

Lite om mig: Jag är en student från Linnéuniversitetet i Kalmar, men boende och uppvuxen i Karlskrona. Jag studerar turism med ekonomisk inriktning och är nu inne på min sista termin där jag nu går en praktikkurs. Så för närvarande är jag praktikant här på Karlskrona city. Jag har tidigare jobbat mycket inom besöksnäringen, i krogbranschen, hotellbranschen och även på turistbyrån här Karlskrona. Så dethär ska nog bli hur bra som helst, eller hur!

Vi har nu lagt upp en plan för evenemang under år 2015 och vi har mycket att se fram emot. Vi behåller en del gamla godingar men har även tagit fram nya idéer för Karlskrona City. Hoppas ni följer oss på Facebook och Instagram då vi uppdaterar oss mer om vad som händer i City!

Glada hälsningar från oss