Ny sajt, nytt namn och ny profil

2012-07-12

Idag lanserade vi Karlskrona City på presskonferens!

Nytt namn, nytt utseende och en ny hemsida. Vi är både glada och förväntansfulla att få jobba vidare med utvecklingen. Många frågor handlar om skillnaden på City och centrum? Jag har både googlat och hört mig för med flera kunniga personer om en definition. För de flesta handlar det om en känsla. För mig handlar det om förväntningar. Ett centrum är en mittpunkten av något. Ett köpcentrum, ett centrum i en by eller förort, ett industricentrum etc. Fråga dig vilka förväntningar du har på ett centrum? När jag hör ordet City målas det upp en mer komplett bild. Mina förväntningar går direkt till mångfald och service. I City finns ett rikt utbud av kultur, shopping, restauranger, nöjen, tillgänglighet och mötesplatser. Jag tycker också att City känns mer modernt och internationellt. Med Karlskronas historia och dagens turism är vi i mångt och mycket en internationell stad.

Vad tycker ni om namnet City? Kommentera gärna och berätta vad city är för er.

Pressrelease Centrum blir city