Mysigaste tiden är här!

2013-10-28

Hösten är för många mörk och lite dyster, själv tycker jag att det är den mysigaste tiden på året. För visst är det lite som om ljusen syns allra tydligast?

Fram med alla lyktor, ljusstakar och filtar som finns. Som pricken över i:et, en brasa som både är värmande och vacker. Höjdpunkten ligger väl annars på tt förnya garderoben, att äntligen få stoppa undan alla sandaler och tunna toppar. Nu är det sjalarna och de stickade tröjorna som får sitt återtåg.

Trots att jag kanske inte behöver en mössa för att värma huvudet så fullkomligt älskar jag mössor. Nu finns det mängder av fantastifulla värmande huvudbonader i alla dess färger och former.

Just nu fönstershoppar jag för glatta livet! Jag vill liksom gå igenom alla butiker och skyltfönster för att få den där rätta höstkänslan. Det gör absolut inget om det är lite kyligt, jag tar gärna en kopp te eller en varm choklad på den lilla uteservering som lämnats kvar.

Fashion på Scandic bjöd som vanligt på inspiration och ni som var där vet precis vad jag menar. Nu gäller det att bestämma sig för vad som ska inhandlas för att få den perfekta höstlooken. Det är alltid lika roligt att mötas av butikerna smittande entusiasm och tips.

 Du har väl inte glömt att ladda ned gratis-appen ”Parkera I Karlskrona”? Med den behöver du aldrig betala för mer än den tid som du faktiskt står parkerad. För dig som vill parkera under tak har nu Wachtmeister galleria’s P-hus fått en rejäl ansiktslyftning och där är nu både fräscht och snyggt!

Välkommen in till Karlskrona City!

 

Sara Johansson
Projektledare
Karlskrona City