Missa inte City i Maj

2015-05-06

Aprilvädret är förhoppningsvis ett minne blott,så också mössor och tjocka jackor. Sommardäcken är på seden ett tag tillbaka så nu lämnar vi snuvor, influensor och annat smått o gott som har satt käppar i hjulet för vårt dagliga liv. För nu, nu bjuder Karlskrona på säkra vårtecken.

Den 2:a Maj rullar Citytåget igång, till att börja med varje lördag i maj. I samband med skolavslutningen i början på juni blir turerna tätare. Rally-SM går av stapeln ute på Rosenholm den 14-16 maj och som avslutning har du möjlighet att besöka Krogrundan , där du som tidigare kan smaka dig fram. Karlskrona krogar har gått ihop för att ge alla invånare , gäster och besökare det där lilla extra och en härlig krogafton. Klockan 17 slår medverkande krogerna upp dörrarna för att ge er en härlig matupplevelse. Håll koll på Karlskrona Citys Instagram och Facebook för att inte missa något.

 

Vår, vårig, Vårigast...

23 maj välkomnar vi Karlskronas första Vårmarknad! Det blir en härlig dag på vårt magnifika Stortorg där vi får uppleva både torghandel , lokala hantverk, mat och massor av blommor. Kom och upplev en genuin marknad , shoppa, fika och umgås i Karlskrona City. Under dagen kan du även ta en tur med Citytåget , åka häst & vagn och så är det självklart ponnyridning.

 

Sista helgen i Maj

Är det åter dags för vår prisbelönta PRIDE, då ska ni vara uppmärksamma på Citys butikfönster för då går skyltfönstertävling av stapeln .

Glöm inte att bocka i kalendern så att du inte missa maj i Karlskrona City!