Medlemsafterwork

2017-03-16

Värna om den lokala handeln och de fantastiska människorna i branschen!

Den 9 mars hade Karlskrona City åter en medlemsafterwork! Närmre 70 st medlemmar kom till Restaurang Landbron för att träffa kollegor och höra vad som är på gång i Karlskrona City.

Tack Oskar för god mat och fantastisk service!

Ibland bjuder Centrumföreningen in gäster som har intresse inom lokal handel, fysisk handel och så klart vår stadskärna på Trossö

 

Denna kväll hade vi besök av kassasystemföretaget Sitoo som hade föredrag om ”Framtidens butik”. Lite kort information om föredraget:

Inbjuden föredragshållare, Jens Levin, talade om hur situationen ser ser ut för många fysiska butiker och vad som är den lokala handelns revansch. Enligt Jens Levin kommer kunderna i allt större utsträckning fönstershoppa online för att sedan avsluta köpet i en butik nära där de bor. Begreppet ”omnikanal” förklarades och även ett nytt begrepp introducerades – nämligen ”unified commerce” som enligt Levin i grund och botten handlar om handel i realtid i alla kanaler.

 

Enligt Jens Levin har den fysiska butiken mycket att vinna på att värna om service och den personliga relationen till kunden, men framförallt se till hur kunden vill handla, det vill säga digitalt och lokalt.

Tack för att ni kom Jens och Linda från Sitoo.

 

Och allra största tack till alla medlemmar! Ser fram emot kommande aw