Ljusa kvällar och doften av Jasmin

2015-05-28

Var tid har sin tjusning, men ingenting är så efterlängtat som de ljusa kvällarna.Det ger nytt liv både i staden och på landsbygden. Uteserveringarna fylls med människor som längtat ut för att mötas i vimlet. Själv älskar jag doften av jasmin , att gå i ,se hur det spritter , spirar och känna solens strålar som letar sig igenom grenverket.
 
På Karlskrona city har vi nu tillsammans med våra eldsjälar och samarbetspartners knutit ihop alla trådarna till sommarens sköna händelser och event i city. Förutom att vi bor i en Sveriges vackraste städer så återkommer fler härliga evenemang i sommar. 

LOPPIS I HOGLANDS PARK.
Karlskronas mest centrala loppis. Passa på att hitta det perfekta loppisfyndet eller tjäna en slant på att sälja det du inte längre använder.Våra aktiva och engagerade gym Lok&Motion, Welness Studio och Friskis & Svettis kör även i år gratis träning i Hoglandds Park. Men innan dess har vi barnkalas, skolavslutningar att fira. Listan kan göras lång.

 

REDAN NU SER VI TURISTER strosa runt på gatorna och det dröjer inte länge till vi åter är den stad som många människor längtar till. Vi har återigen en tid framför oss där vi lever upp , öppnar upp dörrar, fönster och våra hjärtan. Karlskrona Pride är en av de fantastiska händelser som sätter Karlskrona på kartan. Glöm inte att kan vara med och rösta i skyltfönstertävlingen, där de deltagande butikerna lagt ner mycket arbete.

 

För att hålla koll på allt som händer i city titta in på vår hemsida karlskronacity.net eller facebooksida.