Krönika: Att kasta sig ut och göra något tokigt!

2015-03-06

År 2014 var ett riktigt roligt år! Vi kickade igång åtskilliga aktiviteter och evenemang: Påsk i City – för alla barn, Loppis i Parken, Träning & Hälsa och Krogrundan för att bara nämna några. Allra roligast var att piffa till Torgfesten i temat WILD WILD WEST!

Det här året kommer bli precis lika kul. Ovan aktiviteter återkommer och en hel del nya är redan på G. För att droppa några nyheter så har vi:
* Denim Days – 26-28 mars
* Krogrundan – 10 april
* Vårmarknad – 23 maj
* Nallen  & Grodans Barnkalas i City – 6 juni

PÅ TAL OM KUL, skriv in 28-31 maj i kalendern då det för andra året i rad är dags för Karlskrona PRIDE – som i år fick ta emot QX Hederspris! Ni ser att det ÄR i City det händer va? Kort och gott, Karlskrona City är i rullning och teamet på kontoret är redo att gå all in. Jag känner däremot att mitt uppdrag på Karlskrona City är fullbordat. Jag har nått mina mål och jag är redo att anta nya tokigheter!

Det känns därför helt rätt att lämna över till nästa person. Mitt tips till den personen? Kasta dig ut, gör nåt’ tokigt och skratta mycket på vägen! Det är ungefär så min livsfilosofi ser ut. Med det sagt så innebär det att detta blir min sista krönika i Karlskrona Citys regi. Och det klassiska är att jag nu ska tacka alla avigt och rätt. Det vill jag såklart göra. Jag vill tacka alla som har skrattat med mig på vägen!

På återseende!

Sara Johansson
Projektledare, Karlskrona City
sara@karlskronacity.net

 

Källa, krönika: Nr 2 av Succé