Julmys i City- 3dje advent

2015-12-14

På julskyltningen ökade vi den ordinarie handeln med marknadsknallar längsmed shoppingstråket- vilket var mycket uppskattat så vi körde igen! Den 13 december var det åter dags för knallar att komplettera den ordinarie handeln i Karlskrona City. Denna gången hade vi verkligen tur med vädret, strålande sol och härlig frisk kyla.

 

 
IMG_6025

 

Ni kanske känner igen några knallar från Stortorget och den ordinarie torghandeln? Jodå, de ville me sprida julkänsla längsmed shoppingstråket.

IMG_6029 Vilka miljöer att vandra i mitt i City =)

IMG_6030Stödkassen Blekinge hade ett bord ståendes vid Waynes Coffehouse för att ta emot paket och mat till familjer runtom i Blekinge som är i behov av ekonomiskt stöd.

IMG_6032 Dagens medarbetare hade vi Joline 5 år. Hon såg till att knallarna fick sig lite pepparkaka och kaffe när eftermiddagen nalkades.Det är ju ändå Lucia.

IMG_6035 IMG_6040 Blomsterkransar, munkar, brända mandlar, sill, ål, bingolotter var lite av utbudet på Ronnebygatan.

IMG_6047 Dofterna var ljuvliga!

IMG_6050 Självklart hade vi vår trogna torghandlare Kid på plats som försedde besökarna med godaste sillen, finaste ålen, fantastisk senap och min favorit- lax.

IMG_6054Värme sprids i City. Ser nästan varmt ut i vinterkylan.

 

IMG_6060

 

Tack alla besökare i Karlskrona City- och tack gata-park på Karlskrona Kommun för att det blev möjligt att göra ännu en utökad handel i Karlskrona City- för vad är väl en stad utan sitt hjärta? <3