Jul hos Karlskronas Krogar

2015-11-27

Ni har väl inte missat att våra krogar och hotell kommer bjuda upp till julmys!  Allt från att slå in paket, äta god julmat och dricka gott till att spendera en romantiskt nyårsnatt på Scandic hotell!

CAFÉ GREVAREGÅRDEN
21 November-18 December serveras det julbord samt en julig söndagsbrunch varje söndag.
På helgerna kan du komma hit och äta tomtegröt eller skinkmacka tillsammans med en god julöl!

HARRYS KARLSKORNA
Måndag till tisdag kan du äta på Harrys samt få en biobiljett på köpet! På onsdagar sätter den berömda musikquizen fart och från kl 23.00 är det partykaraoke som gäller. Den 25e december kan du komma till Harrys nattklubb Sliver och festa efter julfirandet. På nyårsafton kan du antingen äta din nyårsmiddag här eller beställa den för avhämtning för att slippa handla och laga mat!

SJÖRÖK
På Sjörök kan du mellan den 26 nov – 20 dec äta ett stort hemlagat julbord med allt från havets läckerheter till den djupa skogens hemligheter!

BOURBON
En nyöppnad rockklubb som kommer bjuda på nya upplevelser minst en gång i veckan. Finns även stort sortiment av dryck och provningar!

LANDBRON
23 december stänger den vanliga menyn. Istället bjuds det på enkel barmat, stora finölsflaskor öppnas och du kan komma för att slå in paket, rimma och lyssna på julmusik. På juldagen den 25 december är Landbron ett perfekt ställe att besöka om man vill ha en lite lugnare kväll. En fest med hemma-kvälls känsla, bra musik, roligt och med god dryck! Under mellandagarna 28-30 december eldas det upp i spisen och Landbron dukar upp för en extra lyxig brunch där du kan ta det lugnt och umgås.

COZY KITCHEN
Fredagar och lördagar mellan den 4-18 december serveras klassiska smaker från vällagade råvaror. den 31 december sereveras en god 3-rätters meny med dryckespacket.

CAFÉ 3G
På söndagar serveras det stor brunchbuffé samt en god alá carte meny alla dagar!

THE FOX & ANCHOR
Torsdagar är det dags att värma upp din sångröst under en kareokekväll för på fredagar så bjuds det på afterwork.
Den 18 dec är det säsongs avslutning av kryssa med K. Den 24 december mellan 22-01 kan du fira din jul på Foxen!

SCANDIC
Tor-lör 26 nov-19 dec serveras stort julbord, god mat och dryck samt livemusik med härlig julstämning.
Vill du spendera din nyårsnatt på ett mysigt hotell? Köp ett nyårspaket från Scandic där det ingår: välkomstdrink, nyårssupé, 2 glas öl/vin samt övernattning i dubbelrum med frukostbuffé. Blue Amber står för livemusiken under kvällen.

Ni har väl inte missat att den 19 December mellan 17.00-22.00 sätter Karlskronas Krogars Krogrunda Juledition igång! Det bjuds på minirätt baserad på krogens egna utbud i julig touch med passande dryck till, för endast 70kr!
Var med och tävla genom att samla stämplar, då har du chansen att vinna en middag för två på valfri krog (värde 600kr).
Medverkande krogar: The Fox & Anchor, Sjörök, Biobaren, Café 3G, Cozy Kitchen, Bourbon, Nivå, Café Greven, Landbron. 

 

stämpelkort svart