Glöm inte far på söndag!

2016-11-09

På söndag 13/11 är det dags att fira alla fäder!

I Karlskrona City har vi så klart allt du kan tänkas behöva för den perfekta presenten- speciellt en bra och personlig service för att just du ska bli nöjd med ditt köp.

Vi vill i detta inlägg ge dig några tips, kanske är det något som passar just din pappa. Men glöm inte att utbudet i City är betydligt större än vad vi tipsar om här. Har du svårt att välja själv kan pappa få välja själv om du köper Karlskrona Citys presentkort som gäller i alla nedanstående butikerna samt hos de här verksamheterna .
Du köper presentkortet på Cityhallen, Hemköp, Enkla, Turistbyrån och Maxi.

12204650_10204999361727210_468560064_n

 

Shoppingips för den som vill överraska pappa på söndag:

Varför inte klassiska strumpor, kalsonger, slips eller t-shirt? Vi vet att Dressmann och Jeansbolaget på Wachtmeister Galleria, MQ, Brothers och JGoods på Modehuset Kronan, Karl den XI mode, Erns Nymans herrekipering, Hoglands samt Butik Borgmästaregatan (som även säljer cigarrer) har en hel del att välja på!

 

För den aktiva pappan har Sprotkompaniet och Stadium allt vad som kan önskas och behövas. En god doft eller kräm hittar du på Kicks. Eller pappa kanske är mer aktiv med målarpenseln? Då har Flugger färg kanske något som passar?

 

Riktigt lyxig choklad från Chocolatte, prisbelönt kött från Wiktor Ohlssons eller något gott från Sturkö rökeri kanske? För den som älskar laga mat finns Thai Market med allt som behövs för att laga en genuin Thai-middag.

 

Glas, muggar, tavlor, inredning och andra bra presenter hittar ni på The Home Company, Cervera, Åhléns, butiken på Marinmuseumet och så klart Enkla. Eller varför inte en bra bok från Akademibokhandeln?

 

Ett snyggt smycke är ju en jättefin farsdag-gåva. Bohlins guld och Georges guld har både kända märken och egentillverkade smycken. En klocka från Stjärnurmakarna eller Ur & penn kanske?

 

Kan inte din pappa heller få nog av skor eller behöver han kanske din hjälp att hitta några snygga så är ju Wallenbergs, Din Sko och Nilson Shoes de självklara valen att hitta den perfekta kängan.

 

Är din far lite mer tekniskt lagd så har Teknikmagasinet, Telenorbutiken, Datoraffären, Mobilizera och Audio Video garanterat något som kan passa.

 

Spabehandling kanske på Lavendelns minispa, Vacker i Karlskrona, Qarma eller hos Vida Hud och spa mitt i City? kombinerat med en lunch eller middag på någon av våra restauranger i närheten? Eller varför inte någon guidad tur från Turistbyrån?

 

Klassisk höst/vintrig- blombukett från Interflora eller Lindohfs är ju aldrig fel!

 

Gymkort eller personlig tränare på Wellness Studios, Friskis & svettis, Lok&Motion eller Grand Gym är ju perfekt present. Behöver pappa bli snygg i håret så tar ni och bokar en tid hos Cookie & i eller Etage i Karlskrona. Etage har även en riktig Barberare!

 

Oj oj att detta endast är tips och en liten del av det hela utbudet!