Tipsrunda på Facebook- avslutad!

Tävla med Karlskrona City och Carl International Film Festival 2018!

7/8-2018 släpps programmet till Carl International Film som arrangeras i olika delar av Karlskrona mellan 24-29 augusti.
Läs mer om festivalen på www.ciff.se

I samarbete med Karlskrona Citys medlemmar kan ni nu vinna biljetter till denna 6-dagars festival!

Rätt svar: X, 2, 2, 1900 minuter 

Stort grattis säger vi till Christoffer Thuresson som var närmast! Strax efter kom Ingela Delfin! Vi säger även grattis till Daniel Weiber som vann det tredje priset.
Vi önskar er en trevlig filmfestival!

 

Vinst: Tre tävlande vinner vars två filmpass!

Tävla: Ge dina svar i kommentarsfältet nedan i form av 1 X 2 och utslagsfrågan. De 3 med flest rätt och närmast i utslagsfrågan vinner två biljetter var! Tävlingen avslutas den 17 augusti.

Tävla & Vinn:

1.*Bildfråga. I Carl International Film Festivals öppningsfilm Border, som nyligen hade premiär och vann pris i Cannes, spelar en prisbelönt svensk skåderspelerska huvudrollen. I filmen är hon oigenkännlig. Kan du, genom att titta på bilden, säga vem hon är?
1. Helena Bergström
X. Eva Melander
2. Eva Rösé

2. I år avslutas Carl International Film Festival med filmen Loving Vincent som utomhusbio Spanska trappan, Stortorget. Filmen är den första helt målade animerade långfilmen någonsin och till denna gjorde 125 konstnärer oljemålningar på dukar för varje scen. Kan du gissa hur många oljemålningar som använts totalt för att skapa filmen?
1. 72 000 oljemålningar
X. 42 000 oljemålningar
2. 65 000 oljemålningar

3. Under CIFF Talent, som är en inspirationsdag som Carl International Film Festival arrangerar för unga filmtalanger i Sydöstra Sverige, föreläser Karlskronaföretaget Istudios Visuals. Till vilken film har Istudios gjort de visuella effekterna?
1. Borg
X. Tårtgeneralen
2. Den blomstertid nu kommer

4. Hur många minuters film visas under Carl International Film Festival 2018?
Svar: 1900 min

Lycka till!

Länk till tävlingen hittar du genom att klicka här (eller översta länken)