Support your Local Store- Tävling!

Va med och tävla i Karlskrona City butiker i jul!

Du kan vinna 10 000kr i Karlskrona Citys presentkort!

Att delta är självklart gratis

 

Affisch-webben

Vilka får delta: ALLA!

Hur det fungerar: Personen samlar stämplar genom att visa kortet i kassan när man handlar i de medverkande butikerna under decembermånad, fram till den 20 dec.

Det spelar ingen roll hur mycket eller lite man handlar för. Under perioden ska man samla så många stämplar som möjligt i de olika butikerna, max 30.

För varje stämpel så samlar du på dig en chans att vinna 10 000 kr i Karlskrona Citys presentkort som lottas ut den 20 december till en ensam vinnare.

Det spelar därför ingen roll när man börja deltaga utan du har chans att vinna priset på bara en stämpel men större chans ju fler stämplar du samlar på dig.
Deltagarkortet hämtas ut i valfri medverkande butik.

Vad gör jag när jag är klar: När du har samlat alla stämplar eller när du fått så många du är nöjd med så skriver du namn, telefonnummer och ort på kortets baksida. Sedan går du till tävlingens sponsorer, Bourbon (Ronnebygatan 21) eller Lok&motion Träningscenter (Blekingegatan 11). De tar emot kortet och sen är det bara att hoppas att du vinner.

Hur vet jag när jag har vunnit: Du blir meddelad den 20 december om du vunnit. Du får dina presentkort som fungerar på över 160 butiker, restauranger, caféer, gym och hotell i Karlskrona!

 

All lycka till önskar vi i Karlskrona City