Julparad i Karlskrona City 2018

Jullovstradition!
Välkommen på Julparad i Karlskrona City!

Hämta tomteluvan, luciakronan, stjärngossestruten, julkulor och glitter eller varför inte prinsesskrona, pirathatt eller bara som du själv är!
ALLA barn är hjärtligt välkomna att delta, både stora barn som far- och morföräldrarna till det minsta syskonet, ta med din hund med om den gillar att dansa.

Dag: 20 december
Tid: kl 16.30 (p.s. butikerna har öppet till kl.19!)
Startplats: utanför BLT/Sydöstran, Ronnebygatan 26
Julgran/dans: Klaipedaplatsen/Stortorget

Deltar i paraden gör även Carlskrona Allstar Cheerleaders, spelare från KHK, Lions Jarramas, Karlskrona City, Nallen & Grodan. Leder paraden gör Citytåget med Tomten och musiken spelas av inga mindre än Marinens Ungdomsmusikkår!
Nu hoppas vi på många skollovssugna barn i alla åldrar! Så på med tomteluvan, luciakronan, glitter och stjärnor så bjuder Karlskrona City och Karlskrona Kommun på roligheter!
Efter paraden blir det uppträde med Carlskrona allstar Cheerleaders, juldans runt julgranen på Klaipedaplatsen (fisken) med MUK, Lions och KHK i ledning av Karlskrona City.
Och så avslutar Tomten med hans nissar med godisregn i massor!

Förutom parad så blir det dans kring julgranen och godisregn med bland annat tomtefar och Nallen & Grodan! Musiken spelas av inga mindre än Marinens Ungdomsmusikkår.

 

Gå med i evenemanget på facebook här

Läs om hela julen här