En levande stad

2012-10-23

Vad behövs för att staden ska leva och den lokala handeln ska blomstra? att vara företagare kräver sin man eller kvinna, det handlar om människor som brinner för sin verksamhet. att vara konsument kan även det vara av brinnande karaktär. Men var och hur ska vi brinna som konsumenter?

Idag är upplevelsen ett viktigt inslag i mycket av det vi tar oss för. Vi pratar ofta om en levande stad med ett rikt utbud på butiker. Något för alla. Samtidigt är de sociala aktiviteter och upplevelser som staden erbjuder oerhört viktiga för att helheten ska kännas attraktiv. Men för att få ta del av upplevelsen så måste vi bidra till att hålla den vid liv. Varje gång vi stödjer vår lokala handel skapas en ny chans att utbudet, variationen och upplevelsen ökar.

Vi måste bevaka och vilja se till de möjligheter som finns i vårt närområde, bjuda in till fest hos oss istället för att låta oss bjudas bort på ett likvärdigt eller till och med exakt samma buffébord. Tillsammans med Karlskronas butiker och företag kan vi ställa till med ett hejdundrande kalas. Det är viktigt att synliggöra staden så att den blir levande och spännande.

Vi är också de bästa ambassadörerna, för vem kan marknadsföra vår stad bättre än vi själva? Fredrik Lindström kallade oss stolta Karlskronabor, låt oss visa alla vad vi är stolta över.

Vi går mot en mysig höst med varma, stickade kläder och tända ljus. Följ vad som händer i city och gilla vår sida på facebook.com/karlskronacity

Fortsatt varma hälsningar

Johan Rennemark
 
Cityutvecklare
Johan@karlskronacity.net
Följ oss på Facebook: www.facebook.com/ karlskronacity