Cityhöst

2012-11-02

Hösten har kommit till Karlskrona City! Alla helgons helg närmar sig, höstlov för alla skolbarn och en härlig evenemangshöst för våra besökare till Karlskrona. Höstlovsveckan ljuder av aktiviteter på marinmuseum med fri entré för hela familjen och höstens kalender är späckad med musik och upplevelser. flera av våra stora svenska artister gästar oss med musik, komik och skratt.

Mannen med den helt fantastiska rösten, Tommy Körberg, som faktiskt började sin karriär i Ronneby Brunnspark, endast sju år gammal, kommer till Konserthuset 16 november. Ljust & Fräscht med det oslagbara radarparet Fredrik Lindström och Henrik Schyffert kommer till Telenor Arena den 25 november. En duo som inledde sitt samarbete redan 1993 i radioprogrammet Hassan. Nu delar de för första gången scen tillsammans och vi kan förvänta oss en kväll som blir något alldeles extra. Vem kan glömma konserten med Lundell på Stortorget 2005 inför ca 12 000 åskådare? Ah, det var stort, mycket stort! Då var han glad och lycklig, nu är han uppenbart mest förbannad, mannen som är både älskad och hatad. Den 28 november är Ulf Lundell tillbaka, denna gång i Konserthuset. Adde Malmberg är ”Still Alive” den 30 november, även han i Konserthuset. Inte minst så ser vi fram emot att stå värd för den första deltävlingen av Melodifestivalen, men det kommer att hända en hel del annat innan dess, som Julen i Karlskrona till exempel.

När vädret tillåter gillar jag att ta en fika utomhus och njuta av höstfärgerna, underbart är väl att strosa i de gulbruna löv som samlats i högar. Är du rätt klädd så är varken fika eller grillsäsongen över. Själv älskar jag mössor i alla former. Mössor ska framför allt vara roliga, sedan är det ett plus om de är varma också. Butikerna i Karlskrona City är härligt proppfulla med höstens alla kläder, prylar och grejer, så bjud dig själv på en dag med shopping, mat och/eller en god fika.Fortsatt varma hälsningarJohan Rennemark
Cityutvecklare
johan@karlskronacity.net