AW med Karlskrona Citys medlemmar

2016-02-29

IMG_6069

Förra veckan var det dags för årets första after work med våra medlemmar på Karlskrona City. After work’en hölls på Sjörök, det blev mingel, middag och information om vad som händer i city.

IMG_6067

Carl-Axel Ottosson från näringslivsavdelningen på kommun var med och berättade om vad som är på gång grundat på handelsutredningen som gjordes 2015.

IMG_6068 IMG_6081

Karlskrona Citys projektledare Johanna Mazetti tog bland annat upp vad som är på gång i city och i centrumföreningen. Bland annat är påsken på intåg, med allt vad det innebär, våren med modevisning på Scandic, Vårmarknad och Pride mm. Någon som kommer ihåg ballongjakten?

Säkerhet i butik är en viktig fråga och i samarbete med Karlskrona Polisen försöker vi hitta användbara förbättringsområden, några punkter om detta togs upp och diskuterades under kvällen.

IMG_6075

Presentationen avslutades med diskussionsfrågor. ”Vad anser ni er verksamhet är bäst på? Vad vill ni bli bäst på? Hur?” Mycket intressanta diskussioner och verkligen motiverande svar.

IMG_6074

Några av svaren var: Värdskap, bästa service, personlig kontakt, uppsatta mål. Marknadsundersökningar, referenser, bra produkter och nöjda kunder.

IMG_6076

Le, hälsa alltid, god produktkunskap, lär känna kunden, visa ödmjukhet, va lyhörd och visa engagemang. Bra reflektioner!

IMG_6077

Under kvällen delades det även ut priser. Två lyckliga vinnar-butiker.

IMG_3177

Under Alla Hjärtans Dag hade vi  en skyltfönstertävling bland våra medlemmar och vann gjorde The Body Shop. Stort Grattis! Vinsten är en en guidad tur till Kungsholms fort för alla i butiken. På www.visitkarlskrona.se kan du hitta mängder av guidade turer och andra aktiviteter i skärgården.

12788578_10153522697758719_898594500_o

Vi lottade även ut pris bland de medlemmar som var på plats på after worken. Priset är en tur  med M/F Wittus i Karlskronas skärgård. Stort grattis till Lavendeln Minispa som får ta med sin personal på en tur i Karlskronas skärgård. Affärsverkens skärgårdsbåtar utgår från Fisktorget på Trossö. Missa inte en tur i skärgården i sommar.Karlskrona City tackar Sjörök Spis & Bar, Karlskrona kommun, Visit Karlskrona, Lok & Motion, Datoraffären, Enkla, Commersen, Svea Exchange, Bohlins Guld, Butik Borgmästaregatan, Wallenbergs Skor, Simsalabim, Djurkompaniet, Vacker i Karlskrona, Telenor och Lavendeln Minispa för en härlig after work!