Karlskrona Krogar

2016-03-09

Karlskrona City har ett stort utbud av Restauranger och Krogar.

Du kan välja restaurangerna mitt i Karlskronas shoppingstråk och känna pulsen eller välja någon av våra restauranger som erbjuder en fantastiska vy som Karlskronas hamnar bjuder på.

 

2017 har vi 2 Restauranger från Karlskrona Krogar i den ärefyllda  White guide! Stort grattis till Restaurang Landbron och Sjörök 

Välkomna in till Karlskrona citys krog- och restaurangliv. 

 

biobarenburgare

 

Biobaren

Biobaren är utestället där du kan äta en bit mat och ta en öl eller ett glas vin på kvällarna – kanske före eller efter en biofilm.

 

 

 

 

big_abf1b4cb-d427-4045-8de4-f48b23be5945

 

Café Greven

Café Greven är en restaurang & cafe som huserar i genuin 1700-talsmiljö i Grevagården – en gång amiralgeneral Hans Wachtmeisters kök och förråd. Välkomna på en bit mat med ett gott vin, eller bara för att ta en öl med lite ostiga nachos & dip. 

 

 

 

image

 

 Cozy Kitchen

En klassiskt Bistro med en twist! Hos oss står maten och du som gäst alltid i fokus.  

 

 

 

 

 

Elsas Café 

Gamla favoriter varvas med nya idéer, det blir både röda, gröna och vita pizzor. Elsas Cfé har också fått alkoholtillstånd och kan nu servera såväl vin och öl som finfin alkoholfri dryck.

 

 

 

first hotel ja

 

 

First Hotel JA

 

 

 

 

landbron

 

Landbron

Ett besök hos oss på Restaurang Landbron ska kännas som att komma hem till en riktigt god vän. Hemtrevligt, mysigt, ombonat och välkomnande.Hos oss kommer du bara att kunna äta det vi själva älskar. Mat vi skulle bjuda våra bästa vänner på. 

 

 

 

donken

 

 

Mc Donalds

 

 

 

 

Montmartre

 

Montmartre 

Restaurangens namn är hämtat från kvarteret Montmartre i norra Paris. Det är en stadsdel fylld av kontraster. Den är omväxlande fridfull, bullrig, charmig, sjaskig och mycket vacker. Om man vill uppleva Paris fullständigt är Montmartre ett måste, eftersom det är stadens själ.  

 

 

Nivå

 

Nivå

Det är enkla uppdukningar, snabb service och enkelt tillagade råvaror av högkvalitet som tilltalar oss allra mest! Lite Kalix löjrom på smörstekt bröd eller ett par fräscha ostron med lite citron följt av en riktigt bra burgare gjord på kött som man själv valt ut, malt, och kryddat kan vara bland det godaste som finns!  

 

 

 

  

 

Nya Skafferiet
Lite vin…lite mat…lite kunskap…tillsammans blir det en stor upplevelse.

 

 

 

 

pm indian garden

 

PM Indian Garden

Serverar indisk buffé. Pub och restaurang med lunchservering. Ligger i affärshuset Kronan mitt i city med härlig utsikt över folkvimlet på shoppingstråket.

 

 

 

 

Scandic

 

 

Scandic

Restaurangen har en varm och inbjudande atmosför med konst och design i fokus och helger fyllda med livemusik. Mitt i skärgården och alltid med Karlskronas bästa utsikt.

 

 

sjörök

 

Sjörök

Sjörök är den härliga restaurangen där maten är saltad av havets närhet, kaffet lika fylligt som vågorna utanför och atmosfären lika avslappnad och skön som utsikten. 

 

 

 

stars and stripes

 

Stars & Stripes

En restaurang som är ett steakhouse som är en sportsbar. På Stars and Stripes Karlskrona hittar du god mat och dryck i miljöer som hela familjen trivs i. 

 

 

 

subway

 

 

Subway

 

 

 

 

sumo sushi

 

Sumo Sushi

En renodlad sushi restaurang i Karlskrona, allt görs efter beställning. Vi servera sushi, sashimi och har även varmrätter som alternativ.
Vi servera även en del exotiska fiskar under lunchen för dom som vill testa på, och det varierar varje dag.

 

 

 

Fox

 

The Fox and Anchor

Hos oss hittar du alltid ett stort sortiment av öl och whisky, god mat och en mysig, genuin miljö. Vi har hela 24 sorters fatöl och ett stort antal flasköl från hela världen. Tycker du om whisky hittar du strax över tvåhundra sorter här.