Hotell i Karlskrona City

2014-10-09

Scandic Karlskrona

Karlskronas vardagsrum ligger vid vattnet! 
Vid Fisktorget i Karlskrona ligger Scandic Karlskrona som öppnade 2010. Hotellet har 180 rum, stor konferensavdelning, restaurang med möjlighet för både hotellgäster och andra att avnjuta frukost, lunch eller middag. Under sommarmånaderna hittar du här stans bästa uteservering med live-musik flera kvällar i veckan och under vintern är det i lobbyn det händer!

lunchscandicawscandicuteserveringscandic

 

 

 

 

 

First Hotell Statt

Ett av Sveriges finaste sekelskifteshotell!
Hotellets eleganta arkitektur och vackra proportioner gör det till en idealisk mötesplats för konferenser, affärsresande och för dig som reser privat. Vi har över 100 rum och en konferenskapacitet på upp till 430 deltagare. På First Hotel Statt finner du en populär nattklubb och en engelsk pub & restaurang med god mat och ett stort urval av öl och whisky. 
 
firstfestsalen
fox
 
 
 
 
 
 
 
 
 
First Hotell JA
 
Hotellet mitt i Karlskronas största shoppinggalleria och mötesplats! 
Med sina 88 rum och familjesviter med mörkläggningsgardiner, specialdesignade sängar och mjuk belysning har hotellet skapat en mysig atmosfär som garanterar bästa möjliga sömn, oberoende av årstid eller tid på dygnet. Hotellet erbjuder även SPA-weekend i samarbete med Lavendelns Mini Spa  i Karlskrona.
 
ja ja2ja1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hotell Aston
Bekvämt, personligt och familjärt!
Hotell Aston är ett 3-stjärnigt familjeägt hotell som ligger centralt i Karlskrona. Boende på Hotell Aston i Karlskrona kan även bokas som ett weekendpaket, ex Golfpaket, KHK-paket eller det mer romantiska Kärlekspaketet, de är bokningsbara via hemsidan.
 
hotellconrad-bild
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hotell Conrad
Bekvämt, personligt och familjärt!
Hotellet ägs och drivs sedan maj 2014 av Carin och Jörgen Wahlqvist och är anslutet till kedjan för fristående hotell, Sweden Hotels. Det finns 58 hotellrum och 55 möblerade lägenheter, två relaxavdelningar, varav den ena med en liten pool och ett minigym. Hotell Conradkoncernen äger och driver även Hotell Aston (se ovan).
 
conrad