Afterwork med medlemmar i Karlskrona City

2015-09-25

Karlskrona City arrangerar inte bara evenemang till er City-besökare, ett par-tre gånger om året arrangerar vi även afterwork till våra medlemmar där vi bjuder olika föreläsare med mera som ger information som kan öka förutsättningarna för Karlskrona Citys butikers förutsättningar att bedriva handel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anders Wiklander från polisen som drog igång kvällen med att berätta om trettonpunktsprogrammet.  Det innehåller 13 punkter som motverkar rån, hot och våld i butiker. Målet med programmet är att skapa en trygg miljö på handelsplatser. Det förebygger att de anställda hotas och kommer till skada och begränsar bland annat pengars tillgänglighet. En arbetsplats kan genom att uppfylla de punkter i programmet bli säkerhetscertifierad. Vill du läsa mer om detta kan du besöka www.handelnsarbetsmiljokommitte.se.

 

 

Mattias Wijk fortsatte kvällen med att prata om handelsutredningen. Det handlar om en utredning med kartläggning av handelns förutsättningar, funktion och för förbättringsmöjligheter i Karlskrona centrum med förslag till strategi och handlingsplan. Det är också en marknadsanalys för hela Karlskrona kommun. På måndag är det final för handelsanalysen och det bjuds in till information på biostaden i Karlskrona!

 

Karlskrona Citys projektledare Johanna Mazetti och Karlskrona Citys administrativa chef Lotta Hauffman berättade om höstens aktiviteter så som Torgfesten och krogrundan den 19 september, Denim days 25-26 september, Rosa månad-oktober där vi kommer att uppmärksamma bröstcanserfonden i City, näringslivsmässan där vi kommer medverka, med mera.

 

Håll er uppdaterade genom att titta in på vår hemsida www.karlskronacity.net eller på vår facebooksida! Hjärtlig välkomna till City i höst!

Vi tackar PlaybarDressmann, Wijk, Qarma, Cityhallen, Enkla, Wallenbergs, The Bodyshop, Interflora, Wiklander, Bohlins, Vacker i Karlskrona, Simsalabim, Ernst Nymans, MQ, Cityhallen och Cassels för en härlig onsdagskväll på Playbar!